نمایه نویسندگان

ا

  • احسانی زاده، ملیکا جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • اخلاصی، مهدی شاخص های کالای حرام از رهیافت آموزه های دینی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 19-36]
  • ارجمند کرمانی، مهدخت استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
  • ارشادی فر، حمید مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • افتخار زاده، سید حامد بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • افشاری، اسما مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • امیدوار لنگرودی، لیلا بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
  • امیرپور، مهسا مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]

پ

  • پناهی، بهمن استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]

ت

  • توسلی، میلاد مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • توکلی، شیدا تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • توکلی، محدثه بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • توکلی پور، حمید بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • توکلی پور، حمید تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]

ج

  • جلالیان، سعید تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]

د

  • دستمراد، جواد بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]

ر

  • راحتی، شیوا مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • رحیمی، فرناز نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
  • رحیمی، مرتضی زنبورداری حلال از دیدگاه فقه اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 34-43]
  • رشیدپور، علی بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • رمضانی، آتنا مقایسه فعالیت بدنی و الگوی غذایی بر پایه ی هرم غذایی ایران و My Plate دو گروه دختران دچار سندرم پیش از قاعدگی و سالم [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 26-34]

ز

  • زهدی، هادی استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]

س

  • سلیمانی، نجمه استفاده از اسانس زیره سیاه به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی برای تولید محصول سالم [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 60-68]
  • سلیمی نائینی، بشری جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]

ش

  • شجاعان، نگین جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]

ص

  • صاحبی، حامد نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]
  • صادقی، حامد حلال و تقریب مذاهب اسلامی [دوره 5، شماره 4، 1401]

ط

  • طلایی، امیر جویا نقش قواعد تصمیم‌گیری و بیانیه انطباق برای تعیین کمی مقادیر اتانول در محصولات حلال با استفاده از کروماتوگرافی گازی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 57-66]

ع

  • عبدالله زاده، قاسم بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • عمارلو، مرتضی فرهنگ کسب رزق حلال در قرآن [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 1-15]
  • عمارلو، مرتضی بررسی اسباب حلیت از منظر فقه امامیه [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 35-47]
  • عمارلو، مرتضی نقش روزی حلال در تحکیم نهادخانواده با محوریت اصل عفاف [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 12-28]
  • عمارلو، مرتضی آثار ذکر بسم الله در آداب تغذیه از منظر آموزه‌های الهی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 69-78]

غ

  • غیبی، هادی بررسی عوامل فرهنگی اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در تهیه غذای حلال [دوره 5، شماره 1، 1401]

ف

  • فتاحی مریم ابادی، حوریه جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]

ق

  • قاضی لو، امیر مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • قطبی، معصومه بهبود خواص فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی با استفاده از آرد ازگیل وحشی و آرد جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 44-53]
  • قویدل، مهدیس مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]

ک

  • کر، کمال الدین مقایسه غلظت برخی از مواد مضردر گوشت آبزیان حلال و حرام گوشت [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 50-59]
  • کرباسی، علیرضا تحلیل شکاف برند طیب در مرحله معرفی دوره عمر با استفاده از تحلیل عاملی تاییدی [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 1-18]
  • کرباسی، علیرضا بررسی نگرش مصرف‌کنندگان بر ارزش ویژه نشان طیب و تاثیر آن بر تمایل به صرف هزینه در خریداری فراورده‌های طیب [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 26-33]
  • کشوری فرد، فرحناز تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]

م

  • مختاریان، محسن بررسی اثر برخی هیدروکلوئیدها بر کیفیت نان تافتون [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 16-25]
  • مختاریان، محسن تأثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی روی شاخص‌های کیفی شیمیایی پراکسید، اسید تیوباربیتوریک، پایداری اکسایشی، دورۀ القاء و ارزیابی حسی و چشایی روغن سویا تصفیه شده [دوره 5، شماره 1، 1401، صفحه 48-62]
  • مختاریان، محسن تأثیر عصارۀ چای سبز و ویتامین D جهت مقابله با بیماری فراگیر کووید-19 [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 1-11]
  • مختاریان، محسن تأثیر روش‌های مختلف آبزدایی روی پروفایل ترکیبات شیمیایی و کارآیی ضدباکتریایی اسانس نعناع فلفلی علیه باکتری استافیلوکوکوس آرئوس در شرایط In vitro [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • مختاریان، محسن بررسی میزان آلودگی فرآورده‌های لبنی به آفلاتوکسین 1M در ایران و جهان و راهکارهای پیشگیرانه برای کاهش آن [دوره 5، شماره 3، 1401، صفحه 37-49]
  • مقدس، الهام مطالعه اپیدمیولوژی بیماری مشترک سل گاوی در استان خراسان رضوی طی سال‌های 1393-1396 [دوره 5، شماره 2، 1401]
  • منصوریان، محمد حسین جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]
  • میرفخرالدینی، فائزه السادات رفتار گردشگری حلال و فرهنگ در گردشگران مسلمان [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 44-56]

ن

  • نبی زاده رشوند، آتنا جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]

و

  • ولی زاده، سمیه طیف‌سنجی رامان و کاربرد آن در احراز هویت غذاهای حلال با استفاده از روش‌های کمومتریکس [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 1-11]
  • ولی زاده، سمیه جایزه نوبل شیمی در سال 2023 [دوره 5، شماره 4، 1401]

ه

  • هادی پیکانی، مهربان بررسی و تبیین اجرای سیاست های گردشگری حلال درایران [دوره 5، شماره 2، 1401، صفحه 29-43]
  • هاشم پور، فتانه جایگزین‌های شیر با منشا گیاهی به عنوان یک نوشیدنی حلال: اثرات سلامت‌بخشی و زیست محیطی [دوره 5، شماره 4، 1401، صفحه 12-25]